Hlavní obsah

Žena omylem vyhodila 350 tisíc, na skládce peníze už nenašla

Novinky, toh, Sky News

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Politováníhodný omyl udělala postarší Britka. Ta totiž nechtěně vyhodila do koše veškeré své životní úspory, respektive 12 tisíc liber (asi 350 tisíc korun). Než si vše uvědomila, peníze skončily na skládce, kde je však již nenašla.

Foto: Tomáš Reiner, Novinky

Žena omylem vyhodila 12 tisíc liber, tedy asi 350 tisíc korun.

Článek

K nešťastné události došlo, když žena omylem vyhodila nákupní tašku mezi odpadky. Ke své smůle měla v tašce své úspory. Nedlouho poté byl odpad odvezen na skládku poblíž města Horsham v Západním Sussexu.

Dcera „zmatené“ ženy posléze požádala obsluhu skládky, zda by se nemohla po obnosu podívat. Přestože zaměstnanci přerušili na tři čtvrtě hodiny práci a věnovali se hledání, nenašli žádnou stopu, která by k penězům vedla.

Najít peníze bylo již takřka nemožné. Na skládku se během dne neustále naváží nový odpad. Podle odhadů se od okamžiku navezení odpadků se ztracenými penězi po dobu zahájení hledání mohlo na tašku s obnosem dostat až 1200 tun odpadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám