Hlavní obsah

Muž v Dubaji nechal dceru utonout, aby ji dotyk záchranářů nezneuctil

– Dubaj • Aktualizováno

Muž, kterého server emirates247.com označuje pouze za osobu asijského původu, nechal ve Spojených arabských emirátech zemřít svou 20letou dceru v moři u dubajské pláže poté, co začala tonout. Šokovaným místním záchranářům zabránil, aby jí pomohli, neboť by ji mohli zneuctit. Stalo se však už před 19 lety. Světové agentury zprávu tento týden převzaly v domnění, že je aktuální.

Foto: Profimedia.cz

Pláž v Dubaji. Ilustrační foto

Článek

Podle serveru si otec mladé ženy, který nepocházel ze SAE, nepřál, aby se jí dotýkal jakýkoli cizí muž. Zástupce šéfa dubajské policie Ahmed Burkiba uvedl, že k neštěstí došlo na pláži v Dubaji. Bližší údaje, jako místo a čas, však nejsou známy.

„Je to událost, na kterou nezapomenu,“ řekl serveru Burkiba.

Podle něj vzal muž svou ženu a děti na piknik na pláž. Náhle se jeho dcera začala při koupání topit. Dvojice dubajských záchranářů okamžitě přispěchala, aby ji z vody vytáhla, v tom jim však cizinec zabránil.

„Otec byl vysoký a silný muž. Bránil záchranářům a byl agresivní. Řekl jim, že bude raději, když jeho dcera zemře, než aby se jí dotkl cizí muž,“ popsal policista.

Otce mladé ženy dubajská policie následně zatkla a obvinila, dodal server. Událost se stala už v roce 1996. Tento týden ji znovu přetiskly světové agentury a přední média v domnění, že jde o nový, aktuální případ.

Reklama

Výběr článků

Načítám