Hlavní obsah

VIDEO: V Jeruzalémě řádil další terorista v buldozeru

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JERUZALÉM
Aktualizováno

V izraelském hlavním městě Jeruzalémě znovu řádil řidič buldozeru. Najel s ním do policejního auta a autobusu. Policisté a řidič taxíku, který se právě v místě nacházel, ho zastřelili, napsal server Ha'aretz.

Foto: Baz Ratner , Reuters

Nakladač na snímku pořízeném z rozbitého okna autobusu

Článek

Incident se udál krátce po poledni místního času u navštěvovaného nákupního centra Malcha. Svědek uvedl, že řidič najel do policejního auta, radlicí ho tlačil před sebou a pak ho odhodil. Dva policisté byli lehce zraněni.

Událost sledoval místní taxikář. "Viděl jsem policejní auto ve vzduchu. (Řidič traktoru) ho dvakrát obrátil a pak ho vláčel dál směrem k autobusu, který uvízl v zácpě,“ uvedl taxikář s tím, že se rozhodl zasáhnout. Na traktoristu vypálil čtyři střely, přičemž ho zranil. "Pak přispěchal policista a dokončil to,“ dodal.

:. Nakladač na snímku pořízeném z rozbitého okna autobusufoto: Reuters/Baz Ratner

Policejní mluvčí Mickey Rosenfeld uvedl, že řidič byl vážně zraněn.  Policie podle mluvčího zasáhla v momentě, kdy buldozer narazil do autobusu. Útočník byl údajně Palestinec. Na následky svých zranění zemřel v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám