Hlavní obsah

Podvýživa a děti připoutané řetězem ke dveřím. Tak se matka v Texasu starala o potomky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Antonio

Texaští policisté objevili na zahradě jednoho domu v San Antoniu dvouletého chlapce a tříletou dívku, připoutané řetězem a psím vodítkem ke dveřím domu. Dalších šest dětí v rozmezí deset měsíců a třináct let našli uvnitř domu bez dozoru. Jejich čtyřiatřicetiletou matku policie zatkla, když se vrátila v noci do domu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policiie našla u domu v Texasu přivázané dvě děti (video je bez zvuku)Video: Reuters

 
Článek

Policie přijela na základě anonymního oznámení jednoho ze sousedů kvůli neutuchajícímu dětskému pláči. Za domem policisté našli dvouletého chlapečka, který byl připoutaný za kotník řetězem k zemi a tříletou dívku se zlomenou rukou. Ta byla přivázaná psím vodítkem ke dveřím domu.

Dalších šest dětí bylo uvnitř domu. Podle místních médií byly všechny v pořádku, nesly ale známky podvýživy.

„Nutí vás to pozastavit se nad tím, jak někdo přemýšlí. Jak to můžou udělat? Je to jen těžko představitelné. Jsem vděčný jednomu ze sousedů a našim policistům, že se tam dokázali dostat včas a mohli děti zachránit,“ komentoval případ zástupce místního šerifa James Keith.

Matka dětí, která je opět těhotná, je obviněna z opuštění dítěte a ublížení na zdraví. Další obvinění budou patrně následovat. Žena nicméně tvrdí, že chlapce a dívku za domem nepřipoutala, nejsou její a u domu je prý nechali rodiče, kteří se o ně nedokázali starat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám