Hlavní obsah

Šestnáctiletou dívku prý posedl ďábel. Hromadně ji znásilnili, sestra jí vydloubla oči

Buenos Aires

Šestnáctiletou dívku v Argentině hromadně znásilnila skupina mužů, aby z ní vymetla ďábla. Její sestra jí pak vydloubla oči. Oběť bojuje o život na jednotce intenzivní péče. Útočníci tvrdí, že je vedl místní kněz, informoval v pátek britský server The Daily Mail.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Poprvé za 22 let mojí kariéry u policie tady máme něco takového. Prokurátor také říká, že to zažil poprvé. Je velmi obtížené vysvětlit, že se něco takového mohlo stát náctileté dívce,“ prohlásil policejní vyšetřovatel Pablo Almiron.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

I oba rodiče byli přesvědčeni, že dívku posedl ďábel. Její starší sestra, která byla zatčena společně s neupřesněným počtem mužů, policii řekla, že měla vidiny různých zvířat, která však ve skutečnosti nikde kolem nebyla.

Rodina se tedy obrátila na církev. Evangelický kněz údajně rozhodl, že dívku je třeba vyléčit násilným vyhnáním démonů z jejího těla. Útok se udál ve městě General Pinedo na severu země. Sestra údajně dostala nůž, kterým sestře vydloubla oči, od kněze.

Reklama

Výběr článků

Načítám