Hlavní obsah

Opilý Američan havaroval v autě, když se oddával sexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Albuqueque

Pětadvacetiletý Luis Briones z Arizony byl v pondělí zadržen po havárii svého Fordu Explorer. Opilý se za volantem věnoval sexu, projel na červenou a narazil do jiného auta. Při nárazu vyletěla z okna vozu jeho nahá partnerka. Místo toho, aby jí pomohl, pokusil se ujet, ale zabránil mu v tom svědek, který mu vzal klíčky. Polonahého řidiče lapili, když se pokusil ukrýt za kaktusem.

Článek

„Pan Briones byl pozorován při sexuálním styku s pasažérkou, když byl za volantem, přičemž jel velmi rychle. Jeho činnost představovala nebezpečí pro další účastníky provozu, jak se ukázalo při nehodě,“ řekl policejní zdroj listu Albuquerque Journal.  Policisty upozornili na jednání řidiče svědci ještě před nehodou. Na místo ale muži zákona dorazili až po havárii.

Policisté našli ve voze nedopitou láhev vodky. Řidiče dopadli později za kaktusem, kde se ukrýval se šortkami nataženými naruby a pouze s jednou nazutou botou. Bylo patrné, že je intoxikován. Odmítl s policisty spolupracovat, plival na ně a napadl zdravotníky. I ve služebním voze si odmítal navléci kalhoty. Obviněn byl z celkem osmi trestných činů včetně nebezpečného řízení a pokusu utéci policii a útoku na ně.

Jeho partnerka, 21letá Natasha Carrollová, utrpěla při nehodě hluboké řezné rány v obličeji, ale jinak je ve stabilizovaném stavu. On ani jeho partnerka nebyli připoutáni bezpečnostními pásy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám