Hlavní obsah

Farmáře sežrala jeho vlastní prasata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Salem

Policie v americkém státě Oregon vyšetřuje úmrtí místního farmáře, který zemřel při krmení vepřů. Příčina úmrtí není zatím jasná a policie nevylučuje infarkt ani vraždu. Na farmářovo úmrtí přišel příbuzný, když našel jeho ostatky ve výběhu prasat. Z těla příliš nezbylo, vepři svého majitele sežrali.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Strašná smrt,“ řekl stanici NBC News nejmenovaný příbuzný.

Terry Vance Garner šel naposledy krmit zvířata minulou středu. Když se nevrátil, rodina ho hledala. Jeho příbuzný pak objevil část lidského chrupu a kusy těla přímo ve výběhu vepřů na farmě u Rivertonu. Většinu těla ale mezitím prasata vážící až 320 kilogramů sežrala.

Patolog na místě nebyl schopen určit příčinu úmrtí a případ převzal forenzní expert, uvedla stanice CBS. Vyšetřovatelé pracují s několika verzemi událostí. Garner mohl dostat třeba infarkt nebo ho nějaký vepř srazil a on nešťastně upadl. Vyloučena zatím není ani vražda. Kancelář okresního zástupce nicméně uvedla, že jeden z vepřů se už dříve choval k majiteli agresivně.

Prasata jsou všežravci a už z dřívějška jsou známy případy pojídání lidí. V Rumunsku v roce 2005 vepři porazili chovatelku a sežrali její uši, půlku obličeje a prsty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám