Hlavní obsah

Matka ochotně píchala 14leté dceři drogy, když na to sama neměla dost sil

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že každý dobrý rodič stojí za jakýchkoliv situací vždy za svým dítětem. Touto poučkou se nejspíše řídila i 38letá Brandi Baumgardnerová z Pensylvánie. Když její 14letá dcera neměla dost sil, aby si vzala drogy, matka jí je aplikovala sama. Upozornil na to server DailyMail.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Celým případem se již nyní zabývá policie. Podle vyšetřovatelů drogová jízda rodiny Baumgardnerů sahá minimálně do roku 2010, kdy matka tehdy teprve 12leté dceři poprvé ubalila jointa marihuany. S postupem času začala mladá dívka, jejíž jméno policie důkladně tají, používat stále tvrdší drogy.

Za svůj krátký dětský život toho dcera stihla opravdu hodně. Během výslechů přiznala, že kromě marihuany opakovaně v průběhu dvou let brala crack, kokain, nejrůznější léky na předpis a dokonce i heroin. Matka jí prý pomáhala s aplikací drog více jak 200krát.

Za drogy platila sexem

Stejně jako matka si drogy i dcera obstarávala od tamního dealera Roberta Thomase Hannicka, který je u pensylvánské policie již známou firmou. Místo penězi mu však za návykové látky platila sexem, policie nasbírala dostatek důkazů minimálně o třech pohlavních stycích. O tomto způsobu „výměny“ prý 38letá Baumgardnerová věděla.

Případ se vyšetřovatelům dostal do rukou loni na konci léta, kdy se dcera zotavovala v jedné z tamních léčeben a svěřila svůj strastiplný životní příběh personálu kliniky. A ten, jak mu ukládá zákon, vše nahlásil policii.

Na základě všech důkazů obvinila policie Baumgardnerovou z ohrožení mravní výchovy mládeže a korupce nezletilých. Hannick se pak bude kromě stejných skutků zodpovídat před soudem ještě navíc ze sexuálního styku s mladistvou. První líčení má proběhnout ve čtvrtek 21. června.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám