Hlavní obsah

Tělo milenky fotbalové hvězdy předhodili rotvajlerovi

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rio de Janeiro

V Brazílii policie zatkla kapitána nejpopulárnějšího fotbalového týmu v zemi Flamengo Rio de Janeiro Bruna Fernandese. Stalo se tak po zmizení jeho bývalé milenky. Policisté po téměř měsíci pátrání uvedli, že 25letá Eliza Samudiová byla uškrcena a předhozena psovi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Brazilský gólman je podezřelý z účasti na vraždě milenkyVideo: Reuters

 
Článek

Fernandes skončil za mřížemi ve čtvrtek kvůli podezření, že u únosu a vraždy Samudiové asistoval. Žena bývala jeho milenkou a měla s ním dítě.

Fotbalová hvězda vinu popírá. Několik svědků ale vypovědělo, že byl při jejím zabití. Bývalá modelka a herečka navíc před svým zmizením z hotelu 4. června na policii oznámila, že jí Fernandes vyhrožuje.

Foto: O DIA/Severino Silva , Reuters

Bruno Fernandes

S fotbalistou se potkala loni na jednom večírku a hned otěhotněla. Dítěti jsou nyní čtyři měsíce. Policie se domnívá, že Fernandese rozlítilo, že si ho Samudiová nechala.

Foto: Profimedia.cz

Eliza Samudiová

Žena byla zabita v Belo Horizonte, třetím největším městě v zemi asi šest hodin jízdy autem od Ria. Údajně ji zabil jeden bývalý policista ve svém někdejším domě. Byla bita, uškrcena a nakonec předhozena rotvajlerovi, tvrdí vyšetřovatelé. Zbytky těla prý byly někde pohřbeny pod betonem.

Ačkoliv policie tělo nenašla, tvrdí, že má dostatek „hmotných důkazů“.

Fernandes byl brankářem Flamenga od roku 2006, kapitánem od loňska. Před časem se mluvilo o jeho přestupu do AC Milán. Vedení brazilského týmu mu teď pozastavilo smlouvu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám