Hlavní obsah

Kuvajt vyhostil dvě Češky za nemorální chování, nabízely se na internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli „nemorálnímu chování” vyhostily kuvajtské úřady dvě Češky. V pondělí to potvrdilo české velvyslanectví v Kuvajtu. Podle tamních médií policie dvě ženy zatkla, protože prostřednictvím internetu lákaly zákazníky na sexuální služby do kuvajtských hotelů.

Foto: koláž s použitím Profimedia.cz

Článek

Anglojazyčný zpravodajský server Emirates 24/7 v pondělí uvedl: „Kuvajtská policie zadržela několik českých mužů a žen a obvinila je z neřestného chování, neboť na internetu obluzovali zákazníky v konzervativní bohaté ropné zemi.“

Nejprve policisté zatkli Češku, která nabízela své tělo za peníze. Kontaktovali ji na sociální síti a vyslali za ní agenta, který se vydával za zákazníka.

Žena pak policisty dovedla k dalším členům skupiny v „doupěti hříchu”, napsal deník Alanba, který vychází v arabštině.

Peníze měli posílat do Česka

„Policie u zadržených našla velké peněžní obnosy a doklady, které svědčí o tom, že poslali značné finanční částky do své domovské země,” napsal deník Alanba.

Zástupce českého velvyslance v Kuvajtu Ondřej Karas upřesnil, že zatčeny byly dvě české občanky. Vyhoštění je v takovém případě standardní postup, řekl.

Reklama

Výběr článků

Načítám