Hlavní obsah

Učitelka půjčila žákům notebook. Zapomněla, že v něm má intimní fotky

– Bratislava
Právo, Ivan Vilček

Mladá učitelka v obci u slovenského Trenčína si nadělala problémy svými erotickými fotografiemi, které se dostaly na veřejnost. Učitelka základní školy měla fotografie uložené v počítači, který půjčila žákům. Těm se podařilo snímky získat.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Jak uvedla televize Markíza, v nejmenované obci se téměř o ničem jiném nemluví. „Je to ostuda. Není dobré, když to děti vidí,“ říká jedna z obyvatelek obce. „Je to její soukromá věc a to, že se to dostalo ven, to způsobili zlomyslní lidé,“ uvedl další obyvatel obce.

Učitelka pózovala v soukromí a určitě nechtěla, aby se její fotografie dostaly na veřejnost. Na jedné z nich leží ve spodním prádle na pohovce ve vyzývavé poloze. Na druhé stojí do půl těla svlečená.

Školní rada nakonec učitelku podržela a z učitelského sboru ji nevyloučila. „Fakt, že se fotografie rozšířily na veřejnosti, je pro ni dost velký trest,“ říká ředitelka školy.

Učitelka půjčovala žákům svůj soukromý počítač opakovaně. Zjevně nepočítala s tím, že žákům se podaří odblokovat složku a fotografie získat. Kdo je poté rozšířil, není známo.

Reklama

Výběr článků

Načítám