Hlavní obsah

Podívejte se na domácí tiskárnu na cukroví

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před Vánocemi se musí udělat tolik domácích prací, že většinou nezbývá ani chvilka na odpočinek. Naštěstí existuje spousta elektronických pomocníků, kteří udělají méně oblíbené činnosti za nás. Vedle robotických vysavačů si teď hospodyňky v Americe mohou před letošním Štědrým večerem zakoupit první tiskárnu na cukroví na světě.

Článek

Tiskárna na cukrovinky, jak výrobce novinku sám nazývá, vypadá na první pohled jako obyčejný topinkovač. Ve skutečnosti je ale daleko propracovanější.

Na vrchní straně je umístěn displej a klávesnice. Díky těmto ovládacím prvkům si můžete přesně nastavit, jaký tvar by mělo cukroví mít. Pak je nutné jen do zařízení vložit uválené těsto, na které se “vytiskne“ navolené cukroví.

Používat je možné různé druhy těsta. Vedle marcipánových ozdob a nepečeného cukroví můžete s novinkou připravit i to tradiční. To je ale nutné samozřejmě po vytištění upéct v troubě.

Novinka je zatím dostupná pouze na americkém trhu. Příští rok by se ale měla objevit také v evropských obchodech. Pořídit ji je možné za 399 dolarů, tedy více než 7500 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám