Hlavní obsah

Nechal si vpálit kulku do rozkroku, aby dokázal kvalitu svého výrobku

Novinky, jky

Osmatřicetiletý Jeremiah Raber se rozhodl, že se svým výrobkem, tedy ochranou citlivých partií před čímkoliv, chce udělat díru do světa. Proto tedy riskoval díru do svých citlivých míst, když se nechal střelit do rozkroku svým kamarádem. Přes inkriminované místo měl pouze slipy a ochranný štít, který chce vyrábět.

Výrobce otestoval na vlastním těle neprůstřelný suspenzorVideo: Nutshellz LLC

 
Článek

Sportovci, policie a vojenské jednotky - to je cílová skupina, které chce Raber svůj speciální suspenzor Nutshellz prodávat. A aby dokázal, že si za kvalitou svého produktu doopravdy stojí, nechal se přes něj střelit sám. A suspenzor ráně z výkonné zbraně doopravdy odolal a Raber tak střelu přežil bez úhony.

Šéf firmy evidentně necítil ani žádnou bolest, protože ze zkušebního místa odešel se smíchem a bez jakýchkoliv viditelných problémů.

Investoval už 2,5 miliónu

Celé video nechal Raber natočit ve snaze zviditelnit svou kampaň na portálu Kickstarter. Tam se snaží na výrobu dalších ochranných štítů získat od potenciálních zájemců celkem 30 000 dolarů, tedy zhruba tři čtvrtě miliónu korun.

„To, s čím jsme přišli, je nejodolnější a nejpohodlnější suspenzor, který byl kdy vyroben. Byl testován v laboratoři a dokáže zastavit i kulku,” uvedl Raber, který původně svůj produkt zamýšlel pro bojovníky bojových umění a od počátku výroby do svého nápadu již investoval 100 000 dolarů, tedy 2,5 miliónu korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám