Hlavní obsah

V programu Sázavafestu jsou Dog Eat Dog, Papa Roach, Chumbawamba i desítky českých kapel

Novinky, Stanislav Dvořák

Festival Sázavest ve čtvrtek odstartoval v Kácově. V jeho programu najdeme americké hvězdy jako Dog Eat Dog a Papa Roach, britskou Chumbawambu i desítky českých interpretů.

Článek

V rámci zahřívacího programu se ve čtvrtek představí třeba Schodiště, Kryštof, Wohnout, Sto zvířat nebo Night.

Hlavní program začíná v pátek ve dvě hodiny. Na hlavním Sázavafest pódiu zahrajou Embassy, Laura a její tygři, UDG, Marta Kubišová, Boban Markovič Orkestar, Papa Roach a NightWork.

Na Krušovice Stage uvidíte Blue Effect, Polemic, Monkey Business či Tata Bojs, na Duha Stage např. Švihadlo, Mig 21, Vivaldianno, Indyho & Wiche, Moju reč, Kapitána Lásku a PSH.

Coca Cola Stage zve na Goodfellas, Tonyu Graves, Kurtizány z 25. avenue, Plexis, Dikanda, Second Chance a Johny Said The Number. V Balbínce zahrají Ponožky pana Semtamťuka, Vladimír Mišík a Radim Hladík, Luboš Pospíšil, Vlasta Třešňák nebo Věra Bílá a Gynovci.

V sobotu bude hlavní Stage patřit kapelám The Chancers, Prague Ska Conspiracy, Michal Prokop & Framus 5, Chumbawamba, Ivanu Královi a  Leningrad Cowboys. Po půlnoci zahraje Mňága a Žďorp.

Na Krušovice Stage dorazí např. Traband, Dan Bárta & Illustratosphere, Support Lesbiens, Kamil Střihavka, Dog Eat Dog a Lavagance. Na Duha Stage The Roads, Charlie Straight, Meky Žbirka, Ewa Farna, OneTwo a Anna K.

Coca Cola Stage patří Riffs, Nemjuci, Out Of Control, Cosmonautix, Lakeside X, Cartonnage, Le Pneumatique a Frankie Fucking 4 Fingers.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám