Hlavní obsah

Filmové premiéry: Solo: Star Wars Story, Dámský klub, Gangsterdam, Na krátko a Pod jedním stromem.

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S novým představitelem Hana jde do kin Solo: Star Wars Story. Čtyři starší ženy hledají nové impulsy v Dámském klubu. O chlapci, který musí rychle dospět, je český film Na krátko a o sousedských hádkách islandská komedie Pod jedním stromem.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Solo: Star Wars Story

Trailer k filmu Solo: A Star Wars StoryVideo: Falcon

Deset let před příběhem prvních Star Wars se odehrává novinka, v níž mladičký Han Solo potkává hluboko v temném a nebezpečném zločineckém podsvětí nejen svého budoucího kopilota, mohutného Chewbaccu, ale narazí i na nechvalně známého hazardního hráče Landa Calrissiana.

Solo: Star Wars Story, USA 2018, sci-fi, 135 min., režie: Ron Howard, hrají: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Paul Bettany a další.

Dámský klub

Trailer k filmu Dámský klubVideo: Bioscop

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu Padesát odstínů šedi a tahle volba se ukáže jako více než inspirativní…

Dámský klub, USA 2018, komedie, 103 min., režie: Bill Holderman, hrají: Diane Keatonová, Jane Fondová, Andy García a další.

Gangsterdam

Trailer k filmu GangsterdamVideo: Bioscop

Bláznivá komedie o partě mladých lidí, která se zaplete do pašování drog v Amsterdamu. Ruben je student práv, šprt odsouzený k ignoraci něžnou částí populace. Dobírá si ho i jeho nejlepší kamarád Durex, který zápolí s nevyjasněnou sexuální orientací. Ruben celý rok doučuje krásnou Noru. Z nepřístupné dívky se vyklube poslíček drogového gangu...

Gangsterdam, Francie/Nizozemsko 2017, komedie, 100 min., režie: Romain Lévy, hrají: Kev Adams, Manon Azemová, Côme Levin, Patrick Timsit, Manu Payet a další.

Na krátko

Trailer k filmu Na krátko Video: CinemArt

Chlapec Jakub zjistí, že celý jeho dosavadní život byla lež a musí okamžitě dospět a vyrovnat se se ztrátou iluzí, nebo dopadne špatně. Pomoci mu nemůže ani matka, protože ona si pohádku o tatínkovi, který se mu nemůže věnovat, vymyslela. Ani otec, který na něj celý život kašlal. Ani sestra, která je také na prahu zjištění, že život je jiný, než si představovala...

Na krátko, Česko 2018, drama, 108 min., režie: Jakub Šmíd, hrají: Jindřich Skokan, Julia Issa, Petra Špalková, Marta Vančurová, Martin Finger a další.

Pod jedním stromem

Trailer k filmu Pod jedním stromemVideo: Bontonfilm CZ

Na zahradě předměstí stojí vysoký košatý strom. Sousedé, kteří bydlí v jeho stínu, se ale nechtějí smířit s tím, že se nemohou slunit na vzácném letním slunci. Rádi by, aby se strom prořezal. „Na ten strom nikdo ani nesáhne“, zní pevné a jasné stanovisko z druhé strany plotu. Pod jedním idylickým stromem se pak sousedské neshody rozrostou ve spirálu násilí.

Pod jedním stromem, Island 2017, komedie, 89 min., režie: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson, hrají: Steinþór Hróar Steinþórsson, Edda Björgvinsdóttir, Sigurður Sigurjónsson a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám