Hlavní obsah

Nová alba: Zemětřesení, Shinedown či Shawn Mendes

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O slovo se hlásí reedice alba Zemětřesení, pod které se původně podepsali Aleš Brichta, Miloš Doležal, Vlasta Henych a Štěpán Smetáček. Vyšla i alba kapely Shinedown, Shawna Mendese a Jamese Baye.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Zemětřesení: Zemětřesení

Foto: Supraphon

Nová alba

Pětadvacet let po prvním vydání alba Zemětřesení s písněmi Jiřího Schelingera vychází jeho remasterovaná reedice. Na desce s vylepšeným zvukem jsou dva bonusy, které nazpíval Jiřího bratr Milan Schelinger.

Shinedown: Attention Attention

Foto: Atlantic

Nová alba

Americká kapela Shinedown vydává své v pořadí šesté studiové album. Koncepční deska nabízí čtrnáct písniček, které v sobě nesou prvky hard rocku, post grunge a alternativního rocku. 

Shawn Mendes: Shawn Mendes

Foto: Universal Music

Nová alba

Multiplatinový písničkář Shawn Mendes vydává třetí eponymní album. Jeho předchozí kolekce Illuminate je dvakrát platinová a tři jeho singly se dostaly do radiové top desítky. Debutová deska Handwritten obsahovala sedmkrát platinový hit Stitches.

James Bay: Electric Light

Foto: Universal Music

Nová alba

Držitel Brit Award a tří nominací na Grammy, britský písničkář James Bay, vydal album Electric Light. Kolekce zastihuje hudebníka v tvůrčím, zvukovém i aranžérském vývoji, oproti debutové desce je tato náročnější.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám