Hlavní obsah

Nová DVD: Zahradnictví: Dezertér, Oklamaný, Listopadoví vrazi a Na doraz

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází druhý díl trilogie Petra Jarchovského a Jana Hřebejka Zahradnictví: Dezertér. Colin Farrell a Nicole Kidmanová vévodí filmu Sofie Coppolové Oklamaný. Ansel Elgort a Chloë Grace Moretzová hrají v kriminálním dramatu Listopadoví vrazi a Halle Berryová v thrilleru Na doraz.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Zahradnictví: Dezertér

Nová DVD

Majitel noblesního kadeřnického salonu Valentino v centru Prahy Otto Bock a jeho rodina se po válečných útrapách vracejí do rodinného podniku. Všichni s ohromným úsilím realizují svůj sen, jenže přichází zlom po únorovém komunistickém puči. Ottova firma je vyvlastněna státem a jemu se podruhé v životě rozpadá svět. Tentokrát jsou však důsledky fatální…

Zahradnictví: Dezertér, Česko/Slovensko/Polsko 2017, tragikomedie, 115 min., režie: Jan Hřebejk, hrají: Jiří Macháček, Gabriela Míčová, Klára Melíšková, Aňa Geislerová, Martin Finger a další.

Oklamaný

Nová DVD

Za zdmi jižanského dívčího penzionátu zuří občanská válka, uvnitř se dívky snaží ji nebrat na vědomí, dokud se k nim nedostane těžce zraněný voják Unie. Ujmou se ho v zájmu křesťanského milosrdenství, aby ho vyléčily a pak ho vydaly jako válečného zajatce. Jenže mladý muž si záhy omotá kolem prstu dívky a ženy všeho věku. Začíná velké drama.

Oklamaný, USA 2017, drama, 94 min., režie: Sofia Coppolová, hrají: Nicole Kidmanová, Kirsten Dunstová, Elle Fanningová, Colin Farrell a další.

Listopadoví vrazi

Nová DVD

Dvojice čerstvých vysokoškoláků si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst.

Listopadoví vrazi, USA 2017, 85 min., režie: Sacha Gervasi, hrají: Chloë Grace Moretzová, Ansel Elgort, Catherine Keenerová, David Strathairn, Terry Kinney a další.

Na doraz

Nová DVD

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět.

Na doraz, USA 2017, thriller, 94 min., režie: Luis Prieto, hrají: Halle Berryová, Sage Correa, Chris McGinn, Lew Temple a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám