Hlavní obsah

Mandrage natočili klip s divokou Berenikou Kohoutovou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňská kapela Mandrage vydává nový singl Motýli, jenž je inspirován metaforou „mít motýly v břiše“. Je další ochutnávkou z chystané desky Po půlnoci, která se na trhu objeví 19. ledna 2018. Kapela ji představí naživo v rámci jarního turné, které odstartuje 2. února 2018 v pražském Foru Karlín.

Nový klip kapely MandrageVideo: Universal Music

 
Článek

Scénáře a střihu videoklipu s Berenikou Kohoutovou v hlavní roli se chopil bubeník Mandrage Matyáš Vorda, na režii spolupracoval s kameramany klipu Tomášem Kasalem a Michalem Budinským.

Klip se točil za rekordních časových i produkčních podmínek – na vymyšlení, zprodukování, natočení a sestříhání byl pouhý týden. Hlavní roli nekompromisní divoké holky, která vymetá bary a hází klukům prášky do pití, ztvárnila talentovaná Berenika Kohoutová.

„První den jsme natočili všechny scény z barů a další den zbývající záběry u našeho klávesisty Franty v novém bytě, od kterého si ten den převzal klíče. Klip je na světě a my jsme vděčni všem, kteří nám umožnili vše takhle rychle zvládnout,“ říká bubeník kapely Matyáš Vorda.

Kohoutová dodává: „Zlobivé holky se vždycky hrají skvěle! Když můžete navíc rozbít pár skleniček, protože to je takříkajíc v roli, tak to je nejvíc. Kluci z Mandrage jsou skvělí, vůbec nemachrujou a natáčení s nimi bylo příjemné. Snad se spojení romantický písničky a punkového klipu bude lidem líbit tak jako mně!“

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám