Hlavní obsah

S Terminátorem to moc nevyšlo, Arnie teď sází na komedii

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další film s Arnoldem Schwarzeneggerem nebude x-té pokračování Terminátora. Na tomto poli zavládlo ticho po pěšině po ostudném posledním dílu. Místo toho Arnie sází na komedii.

Foto: Paramount Pictures

Arnold Schwarzenegger

Článek

Taran Killam je autorem scénáře Why We’re Killing Gunther, který si chce sám režírovat. Půjde o to, že se skupina nepříliš šikovných mafiánů rozhodne odstranit nejlepšího nájemného zabíjáka všech dob - Gunthera. Arogantní machírek Gunther je nejen nesympatický, ale také chytrý a jejich plány na jeho likvidaci se zvrhnou v sérii trapasů.

V akční komedii mají hrát vedle Killama a Schwarzeneggera ještě Cobie Smuldersová, Bobby Moynihan, Paul Brittain a Kumail Nanjiani. Natáčení by mělo začít zřejmě v červnu.

Akční veterán a bývalý politik Schwarzenegger už není takovým magnetem na diváky jako v osmdesátých a devadesátých letech. Jeho filmy mají proměnlivou kvalitu a ani komerčně se jim už moc nedaří. Zatímco v minulosti bylo samozřejmostí, že jeho filmy byly v ČR alespoň chvíli první v žebříčku návštěvnosti, Terminator Genisys se na první pozici vůbec nedostal a po premiéře začal klesat mimo první desítku.

Reklama

Výběr článků

Načítám