Hlavní obsah

Beats for Love představují novinku: živou scénu

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejenom desítky dýdžejů z celého světa, ale i nová koncertní scéna zaměřená na živé kapely. To jsou poslední zprávy z organizačního štábu největšího středoevropského festivalu elektronické hudby Beats for Love, který se uskuteční během prvního červencového víkendu v Ostravě.

Foto: Beats for Love

Legenda drum and bassu Gridlok

Článek

Mezi nově oznámenými jmény je například Angerfist, který se jako jeden z mála hardcore umělců pravidelně objevuje ve světovém žebříčku stovky nejlepších DJ, kterou zveřejňuje DJ Mag. Do ostravského areálu Dolní oblasti Vítkovic přijede také legenda drum and bassu Gridlok a DJ Mark Knight z Velké Británie, který je v současnosti považován za světovou jedničku house music.

Na své si však přijdou i milovníci electro house, bigroom a trance, protože na EDM and Trance stage byli oznámeni Arno Cost z Francie, který spolupracoval i s Davidem Guettou, či skotský Mark Sherry, spolupracující pro změnu s velikánem trance music Arminem van Buurenem.

Foto: Beats for Love

Mark Knight

„Fanoušci progressive trance navíc dostali skvělou zprávu v podobě exkluzivního versus setu německých djs a producentů, Ronskiho Speeda a Marc van Gale,“ informoval zástupce pořadatelů Matyáš Ožana.

Foto: Beats for Love

Prago Union

Největší letošní novinkou bude live stage, kde se představí živé hudební projekty různých stylů. Přijede například kapela Prago Union, kapely WWW Neurobeat a také čerstvá držitelka ceny Anděl v kategorii Zpěvačka roku Klara.

Foto: Warner Music

Klara. na svém albu zpívá anglicky,

Silné zastoupení letos bude mít i techno scéna - v Ostravě se poprvé ukáže jeden z předních světových techno DJ a producentů, španělský Cristian Varela. „Výčet jeho úspěchů je enormní, ale za zmínku určitě stojí vítězství v kategorii Best Techno DJ v anketě International DJ Awards 2013,“ doplnil Ožana. Pořadatelé v následujících týdnech kromě toho oznámí ještě další zajímavá a překvapivá jména. Již dříve potvrdili účast DJ Sigmy, který je zatím největší potvrzenou hvězdou.

Aktuální cena vstupenek je 300 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám