Hlavní obsah

Nová DVD: Stážista, Muž na laně, We Are Your Friends a Pan

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Robert De Niro a Anne Hathawayová jsou hrdiny komedie Stážista. Muž na laně je příběhem jediného člověka na světě, který přešel prázdnotu mezi věžemi Světového obchodního centra. Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života se jmenuje We Are Your Friends. Do světa fantazie zavede diváky film Pan.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 5. týden

Článek

Stážista

Nová DVD

Ben Whittaker je sedmdesátiletý vdovec, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová.

Stážista, USA 2015, komedie, 121 min., režie: Nancy Meyersová, hrají: Robert De Niro, Anne Hathawayová, Nat Wolff, Rene Russo a další.

Muž na laně

Nová DVD

Petit už přešel na laně nejednu propast. Když se rozhodne pod vedením svého mentora Papa Rudyho přejít z jednoho Dvojčete na druhé, musí překonat nepopsatelné problémy a vypořádat se se zradami, neshodami i bezpočtem rizik, která uskutečnění celé akce ohrožují.

Muž na laně, USA 2015, životopisné drama, 123 min., režie: Robert Zemeckis, hrají: Josef Gordon Lewit, Ben Kingsley, Charlotte Le Bonová a další.

We Are Your Friends

Nová DVD

Ctižádostivý 23letý DJ Cole tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Když ho vezme pod svá křídla postarší DJ, věci se zkomplikují: Cole se zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie, přátelství s Jamesem se rozpadá a Cole si musí vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností.

We Are Your Friends, VB/ Francie/ USA 2015, romantický hudební, 93 min., režie: Max Joseph, hrají: Zac Efron,Wes Bentley, Emily Ratajkowski a další.

Pan

Nová DVD

Pan je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý dosavadní život, není pro takového chlapce nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi.

Pan, USA 2015, fantasy, 111 min., režie: Joe Wright, hrají: Levi Miller, Hugh Jackman, Roony Mara a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám