Hlavní obsah

Nova a Prima začnou seriálový boj o diváky

Právo, jp

V neděli 7. února večer vypukne další z bojů o televizní diváky, ve skutečnosti boj o výši ceny za reklamu nasazenou v tomto čase. Nova a Prima vyrazí proti sobě ve stejný vysílací čas s premiérami českých seriálů.

Foto: Nova

Veronika Kubařová (seriál Na vodě)

Článek

Komediální seriál Novy nazvaný Na vodě zavede diváky do shodného prostředí jako právě vysílaný seriál Přístav na konkurenční Primě – mezi vodáky, majitele hausbótů a štamgasty v místní hospůdce U utopence.

Lukáš Langmajer a zpěvák Tomáš Klus v hlavních rolích budou řešit své životní problémy a lásky a sekundovat jim u toho začne mimo jiné Lukáš Pavlásek, který se v televizi proslavil coby (ne)tanečník v loňské soutěži ČT StarDance.

V seriálu si v režii Milana Cieslara zahrají i Luděk Sobota, Oldřich Kaiser či Iva Pazderková.

Prima nasazuje krimiseriál

Prima přichází s dalším krimiseriálem, jakoby snad jiný oblíbený žánr v současně době pro televizní tvůrce neexistoval. V seriálu V. I. P: vraždy vyřeší zločiny odehrávající se mezi vlivnou společenskou smetánkou detektiv Tomáš (Patrik Děrgel) s šarmantní spisovatelkou kriminálek Klaudií (Soňa Norisová). Ze začátku bude sice Klaudie patřit mezi podezřelé, ale vše se vysvětlí.

Uvidíme například Miroslava Vladyku, Milana Kňažka, Jana Révaie nebo Ladislava Freje, režie krimiseriálu se ujal Jaroslav Fuit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám