Hlavní obsah

Ewa Farna, Support Lesbiens a Nebe vyrazí společně

Právo, kul

Ewa Farna a skupiny Support Lesbiens a Nebe budou od dubna křižovat Českou republiku se společným koncertním programem nazvaným On Stage. Zasáhne minimálně sedm měst.

Foto: JanHandrejch, Právo

Ewa Farna oslavuje letos deset let na scéně.

Článek

Poprvé se trojkoncert odehraje 6. dubna v Brně, odkud se pak účinkující přesunou do Velkého Meziříčí, Pardubic, Havlíčkova Brodu, Karlových Varů, Mostu nebo Hodonína.

,,Nikdy jsem nebyla na turné s jinými kapelami. Je to tedy pro mě vítaná změna. Jelikož se letos nejvíce soustředím na oslavu deseti let kariéry, které připomenu koncertem 11. listopadu, nebudu v Čechách tolik k vidění. Toto turné je tedy jednou z mála příležitostí,“ říká Farna.

„Vyjma vystoupení v České televizi a v Praze, kde jsme naše nové album K.I.D. loni pokřtili, jsme desku naživo nehráli. O to víc se na jarní putovní trojkoncert těšíme,“ netají se nadšením Czenda Urbánek, frontman Support Lesbiens.

„Na Supportech jsme vyrostli, byli to pro mě vlastně s Charlie Straight dvě české anglicky zpívající kapely, které jsem měl fakt hodně rád. Píseň Cliché byla dokonce jedna z prvních písní, kterou jsme s kapelou hráli, když jsme začínali a neměli dost své vlastní tvorby při prvních vystoupeních,” říká zpěvák skupiny Nebe Petr Harazin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám