Hlavní obsah

Nová alba: Olga Lounová, Duo Teres nebo Sarah Brightmanová

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před svátky je možné ještě na trhu zaznamenat některé zajímavé desky. Novinku zpěvačky Olgy Lounové, desku Dua Teres a tři alba rarit Sarah Brightmanové.

Článek

Olga Lounová: Chuť svobody

Foto: archív Olgy Lounové

Nové album zpěvačky Olgy Lounové přichází po třech letech. Produkoval je Ondřej Žatkuliak, pro další spolupráci si Lounová přizvala dirigenta a skladatele Daniela Wunche. O hudbu i texty se většinou postarala sama, v jedné ze skladeb je spoluautorem rapper Revolta.

Duo Teres: Prague Kaleidoscope

Foto: ArcoDiva

Duo Teres, houslistka Lucia Fulka Kopsová a kytarista Tomáš Honěk, je český komorní soubor neobvyklého nástrojového spojení. Od začátku své existence se zabývá hlavně hudbou původně napsanou pro housle a kytaru. Postupem času se zájem souboru přesunul spíše na hudbu 20. a 21. století.

Sarah Brightmanová: Rarities, vol. I - III

Foto: Simha LLC

Na třech albech se na trh dostávají raritní a nevydané nahrávky britské sopranistky, herečky a také tanečnice. I na nich ukazuje, že je znamenitá hlasová žonglérka, a také se předvádí v pěveckých polohách, které pro ni nejsou až tak typické.

Reklama

Výběr článků

Načítám