Hlavní obsah

Anistonová zapomene, že jí není 25. Thornton zopakuje Santu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále populární Jennifer Anistonová, nejúspěšnější herečka z kdysi slavného seriálu Přátelé, se chystá hrát ženu, která utrpí úraz hlavy a začne si myslet, že žije před 15 lety.

Jennifer Anistonová (z filmu Je prostě báječná)

Článek

Zatím to není oficiální, ale herečka velmi pravděpodobně přijme roli ve filmu What Alice Forgot podle úspěšného románu Liane Moriartyové, informoval The Hollywood Reporter.

V současnosti je mimořádně úspěšná v komediích, v posledních letech bodovala v bláznivých oddechovkách jako Millerovi na tripu, Šéfové na zabití a Šéfové na zabití 2.

Čtyřicetiletá hrdinka nového snímku se praští do hlavy a posledních patnáct let náhle zmizí. Věří, že život je super a je jí 25 let. Tak zní hlavní zápletka, ale scénář Shauny Crossové se má ještě přepisovat a zatím není známo jméno režiséra.

Rozesmát nás bude chtít také herec Billy Bob Thornton, který si zopakuje roli Willieho Sokea v komedii Bad Santa 2.

Firmy Miramax a Broad Green Pictures ji budou společně financovat a premiéru chystají na Vánoce 2016. Natáčet se bude od letošního ledna. “Už jsme čekali moc dlouho na Billy Bobova Willieho, abychom viděli, jak se zase o Vánocích vyblbne,” řekla Zanne Devineová z Miramaxu.

Reklama

Výběr článků

Načítám