Hlavní obsah

Zpráva o natáčení Big Lebowski 2 byla podvržená

Novinky, Stanislav Dvořák, aš

Obliba kultovního snímku bří Coenů Big Lebowski vedla k rozšíření fámy, že se v lednu 2016 začne točit jeho druhé pokračování. Uvedl to v sobotu web International Business Times.

Foto: Polygram

Jeff Bridges jako Big Lebowski

Článek

Zprávu zveřejnil web National Report, který je známý zveřejňováním nepravdivých zpráv se senzačními titulky. V textu se dokonce objevilo zfalšované vyjádření režiséra Ethana Conea: „Jsme nadšeni, že se vrátíme a natočíme druhou část toho klasického filmu. Roky jsme se tomu vyhýbali, ale teď, když přišel nový scénář a jsou tu vhodní herci, už není co řešit. Prostě to musíme natočit.“

Fáma se šířila také kvůli tomu, že se objevila na stránce nbc.com.co, která připomínala svou doménou server televize NBC na adrese nbc.com, upozornil web sfist. Měla ale jiný layout a chyběl na ní typický znak televize.

Bratři loni řekli v Cannes listu Toronto Star, že nemají zájem točit pokračování. „John Turturro, který to chce, s námi neustále hovořil o pokračování jeho postavy Ježíše. Dokonce pracoval na příběhu, který nám párkrát nabízel, ale já si ho skutečně nepamatuju.”

Jeho bratr Joel dodal: „Nemyslím si, že k tomu doje. Prostě nemám rád pokračování.”

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám