Hlavní obsah

Kryštof už má téměř vyprodáno, turné začne 19. října

Právo, kul

Skupina Kryštof dokončuje přípravy na turné k letošnímu úspěšnému albu Srdcebeat. Koncertní série začne 19. října v Ostravě a osm koncertů v pěti českých a moravských městech je většinou vyprodáno. Fanoušci si rozebrali již na 80 tisíc vstupenek.

Foto: Aleš Honus, Právo

Skupina Kryštof je na koncertech obvykle velice přesvědčivá.

Článek

„Minulým turné k desce Inzerát jsme si laťku nastavili hodně vysoko a nyní chceme sami sebe překonat. Fanoušci se mohou těšit na řadu překvapivých momentů, více než u Inzerát Tour. Ale zatím zůstaneme tajemní, protože dopředu prozrazovat se nemá,“ říká zpěvák skupiny Kryštof Richard Krajčo.

Během srpna a září kapela pilovala koncertní program, v němž mísí nové písně se staršími. „Bylo těžké vybírat, přece jen jsme za roky fungování napsali pěknou řádku hitů,“ soudí Krajčo, který se ujal režie celé show, takže přes půl roku dohlížel i na vznik výpravných LED projekcí.

Kryštof Srdcebeat Tour začne 19. a 20. října v Ostravě. 23. a 24. října kapela přijede do Brna, v Praze se představí 27. a 28. října v O2 areně, poslední říjnový den se pak dočká Liberec a turné skončí 3. listopadu v Pardubicích.

V roli předskokanů se představí zpěvačka Lenny a severomoravská skupina Mirai.

Reklama

Výběr článků

Načítám