Hlavní obsah

Nová DVD: Nepovedenej kšeft, Láska na první dobrou a Vzkříšení démona

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká komedie Nepovedenej kšeft je plná nezřízených pitek. Láska na první dobrou je skutečný příběh muže, který se stal v devadesátých letech nejbohatším Britem. Skupina vědců se snaží posunout poznání až na samou hranici božství ve filmu Vzkříšení démona.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 27. týden

Článek

Nepovedenej kšeft

Nová DVD

Tvrdě pracující podnikatel se společně se dvěma spolupracovníky vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů.

Nepovedenej kšeft, USA 2015 , komedie, 87 min., režie: Ken Scott, hrají: Dave Franco, James Marsden, Sienna Millerová, Vince Vaughn, Nick Frost, Tom Wilkinson a další.

Láska na první dobrou

Nová DVD

V roce 1958 si Paul Raymond otevřel v londýnské čtvrti Soho bar Revue, a protože šlo oficiálně o soukromý klub, nahota byla jeho přirozenou součástí. Z jednoho klubu se Raymondovi brzy podařilo vybudovat obrovské impérium, ale ani pohádkové bohatství mu ke spokojenosti v soukromém životě nepomohlo.

Láska na první dobrou, VB/ USA 2015, životopisný, 105 min., režie: Michael Winterbottom, hrají: Steve Coogan, Stephen Fry, Imogen Pootsová, Anna Frielová, Matt Lucas, Tamsin Egerton a další.

Vzkříšení démona

Nová DVD

První pokus skupiny mladých vědců oživit mrtvého psa se podaří, ale při jeho opakování se věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna ze členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle...

Vzkříšení démona, USA 2015, thriller/horor, 83 min., režie: David Gelb, hrají: Olivia Wilde, Evan Peters, Sarah Bolgerová, Mark Duplass, Donald Glover, Ator, Tamras a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám