Hlavní obsah

Nová DVD: Hobit: Bitva pěti armád, Zvonilka a tvor Netvor a další

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází velkolepý závěr trilogie Hobit s podtitulem Bitva pěti armád. Do Hvězdné roklinky se vrátíme s příběhem Zvonilka a tvor netvor. Retro příběh s Milanem Lasicou a Libuší Šafránkovou jako prarodiči dospívajícího kluka se jmenuje Jak jsme hráli čáru. Colin Firth hraje superšpióna ve špionážní komedii Kingsman: Tajná služba.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 25. týden

Článek

Hobit: Bitva pěti armád

Nová DVD

Thorin Pavéza a trpaslíci z Ereboru se domáhají nezměrného bohatství svých předků. Při tom však rozzuří strašlivého draka Šmaka, který obrátí svůj vztek proti Jezernímu městu. Mezitím Sauron zvaný Temný pán vyšle své oddíly Orků k Osamělé hoře. A Bilbo Pytlík náhle bojuje o život v bitvě pěti armád.

Hobit: Bitva pěti armád, Nový Zéland/USA, dobrodružný fantasy, 139 min., režie: Peter Jackson, hrají: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Luke Evans a další.

Zvonilka a tvor Netvor

Nová DVD

Zvonilku a její kamarádku, zvířecí vílu Faunu, zaujme pradávná legenda o ohromném tvorovi, a tak se rozhodnou porušit svá pravidla a pomoci mu v nesnázích. Netvor není v Roklince vítán, neboť se místní obyvatelé obávají, že jim zničí jejich obydlí. Vílí skauti chtějí tajemné zvíře ulovit a Fauna musí přesvědčit své vílí přátele, aby společně tvora Netvora zachránili.

Zvonilka a tvor Netvor, USA 2014, animovaná pohádka, 73 min., v českém znění: Marika Šoposká, Klára Oltová, Kamila Šmejkalová, Zuzana Říčařová a další.

Jak jsme hráli čáru

Nová DVD

Malý Petr vyrůstá v péči prarodičů, protože jeho rodiče emigrovali do Vídně a od té doby se ho prostřednictvím úřadů marně snaží získat. I proto Petr vymýšlí nejrůznější způsoby, jak se přes čáru dostat. Jak se šedesátá léta chýlí ke konci a poměry v zemi se dramaticky mění, otevře se nakonec i před Petrem vysněná cesta přes hranice. Vyrazit na ni ale znamená ztratit prarodiče, kamarády a nezapomenutelná dobrodružství.

Jak jsme hráli čáru, ČR, 2014, rodinný, 102 min., režie: Juraj Nvota, hrají: Milan Lasica, Libuše Šafránková, Richard Labuda, Ondřej Vetchý, Szidi Tobias a další.

Kingsman: Tajná služba

Nová DVD

Kingsman je oproti jiným britským tajným službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná. Počet jejích agentů je pevně daný a za každého, který odešel (většinou nedobrovolně a bolestně), nastoupí pečlivě vycvičený a otestovaný nováček, kterého doporučí některý z agentů ve službě. To je rámec, v němž se odvíjí napínavý i vtipný příběh agenta a jeho učně.

Kingsman: Tajná služba, VB 2014, akční/komedie, 129 min., režie: Matthew Vaughn, hrají: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Michael Caine a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám