Hlavní obsah

Do Ostravy přijede známý DJ Fresh

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z celosvětově nejúspěšnějších protagonistů elektronické taneční hudby, DJ Fresh z Velké Británie, bude hlavní hvězdou letošního třetího ročníku festivalu Beats for Love, který se uskuteční v Dolních Vítkovicích od 2. do 5. července, informovali pořadatelé.

Foto: Archív umělce

DJ Fresh

Článek

DJ Fresh, vlastním jménem Daniel Stein, vytvořil za svou kariéru několik hitů, které atakovaly hitparády po celém světě. Jeden ze zakládajících členů legendárního projektu Bad Company vlastní mimo jiné drum and bassové vydavatelství Breakbeat Kaos.

„Jsme velice rádi, že se nám podařilo po dlouhých jednáních tuto hvězdu získat a věříme, že tím potěšíme všechny naše fanoušky,“ uvedl ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Diskografie britského umělce čítá zatím tři autorská alba Escape from Planet Monday (2006), Kryptonite (2010) a Nextlevelism (2012) a spousty singlů. Z těch nejznámějších lze jmenovat singl Hot Right Now‘ se zpěvačkou Rita Ora, za který si vysloužil nominaci na Brit Awards 2013, nebo Louder, který nazpívala Sian Evans z kapely Kosheen. Za zmínku určitě stojí i singly jako Gold Dust, Earthquake či Gravity, jenž vydal v letošním roce a ve kterém zpívá Ella Eyre.

DJ Fresh vystoupí na festivalu Beats for Love v neděli 5. července. Na Drum and Bass Stage se tak ukáže ve stejný den a na stejném pódiu jako druhá hlavní hvězda, kterou je Pendulum DJ set & MC Verse. „I přes tuto skvělou novinku zůstává nedávno zveřejněná cena vstupného stejná,“ doplňuje informace člen organizačního týmu Matyáš Ožana.

Reklama

Výběr článků

Načítám