Hlavní obsah

Celine Dionová se vrací na scénu

Právo, (ŠH)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestačtyřicetiletá kanadská popová zpěvačka Celine Dionová se vrátí na scénu. Oznámila, že 27. srpna letošního roku vystoupí v Caesars Palace v americkém Las Vegas.

Foto: ČTK

Celine Dionová patří k největším jménům na popové scéně.

Článek

Umělkyně se tak rozhodla po několika měsících v ústraní, kdy pečovala o svého vážně nemocného manžela a současně manažera Reného Angélila. Činí tak již od srpna minulého roku, když mu lékaři podruhé diagnostikovali rakovinu. Poprvé s ní úspěšně bojoval v roce 1999.

V Caesars Palace předtím Dionová vystupovala pravidelně od 15. března 2011, kdy měl premiéru její program nazvaný prostě Celine. V letech 2003 až 2007 koncertovala v Las Vegas s programem A New Day…

„Přestože rodina je pro mě nadále největší prioritou, fanoušci jsou pro mě také důležití. Nemohu se dočkat nových koncertů, navíc u sebe budu mít Reného,“ sdělila zpěvačka.

Přestože je její manžel vážně nemocný, přeje si, aby byl osobně při jejím návratu na scénu přítomen. Prý to byl ostatně on, kdo ji přiměl, aby se na pódium vrátila. Vjednom rozhovoru dokonce řekla, že návrat naplánovala vysloveně na jeho přání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám