Hlavní obsah

Ozvěny Festivalu krátkých filmů

Novinky, Stanislav Dvořák

V městské knihovně v Praze nabídne Festival krátkých filmů Praha, organizovaný týmem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, 25. března od 19:00 divákům speciální program s názvem 10 let s Festivalem krátkých filmů Praha.

Foto: pragueshorts.com

Film Nejsmutnější kluk na světě

Článek

Na programu budou nejlepší filmy z předešlých devíti ročníků mezinárodního festivalu.

„Diváci mohou 25. března od 19:00 v kině Městské knihovny na Mariánském náměstí, na Praze 1, vidět sedm krátkých filmů, jež si festivalový tým a také oni sami v minulých ročnících nejvíc oblíbili. Městská knihovna v Praze uvede mezi jinými fiktivní dokument o účinku kolotočů na lidský mozek Projekt centrifugace mozku, oscarový rozverný muzikál o lásce mezi Izraelcem a Palestinkou West Bank Story či komediální film o nejsmutnějším klukovi na světě, který se chystá oběsit během oslavy svých devátých narozenin,“ uvedla Zuzana Janáková.

Vstupné na program 10 let s Festivalem krátkých filmů Praha je 70 korun. Desátý ročník Festivalu krátkých filmů Praha proběhl od 15. do 18. ledna 2015 v pražském kině Světozor. Festival uvedl v devíti sekcích přes 80 krátkých filmů z 32 zemí světa.

Reklama

Výběr článků

Načítám