Hlavní obsah

Sting se Simonem nepřijedou, náhradní termín nebude

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sting a Paul Simon definitivně ruší koncerty v Praze a v Krakově. Sting má chřipku a nenašel žádný náhradní termín.

Foto: Live nation

Paul Simon a Sting

Článek

„S velkou lítostí jsme nuceni oznámit, že koncerty Paul Simon & Sting On Stage Together, které se měly uskutečnit tento pátek 13. března v Krakov Areně  a v sobotu 14. března v pražské O2 areně, se tímto ruší,” uvedla agentura Live Nation.

Jak již bylo uvedeno dříve, Sting byl donucen odložit své koncerty poté, co mu byla diagnostikována chřipka s vysokými horečkami, a nyní se na příkaz lékaře zotavuje doma v New Yorku.

Náhradní termín prý není možné najít. „Oba umělci hluboce litují zklamání, které způsobili svým fanouškům, omlouvají se za komplikace a děkují za pochopení,” dodal pořadatel.

Vracení vstupného za pražský koncert  bude probíhat od 18. 3. 2015 do 31. 5. Vstupenky vracejte v místě zakoupení, v případě platby po internetu vstupné vrací centrální kancelář Ticketportal pouze návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Vstupenky na fakturu se vracejí převodem na účet zákazníka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám