Hlavní obsah

Nová DVD: Tři bratři, Chicago, Návrat do Cold Mountain a Pravidla moštárny

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází nejúspěšnější film roku 2014, pohádka Tři bratři Jana Svěráka. A také několik již legendárních filmů: Muzikál Chicago se strhujícím tempem vyprávění a výbornými hereckými výkony. Návrat do Cold Mountain, silný lidský příběh, rovněž s hvězdným hereckým obsazením. Pravidla moštárny, film o smutku, radosti, lásce i životních zkušenostech.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 8. týden

Článek

Tři bratři

Nová DVD

Tři bratři se vydávají do světa na zkušenou, aby si našli nevěsty a rodiče jim mohli předat hospodářství. Sourozenci při svém putování jako kouzlem vstupují do slavných pohádek, ve kterých je čeká mnoho nástrah, nečekaných příhod a možná také láska...

Tři bratři, Česká republika 2014, hudební pohádka, 86 min., režie: Jan Svěrák, hrají: Vojtěch Dyk, Tomáš Klus, Zdeněk Piškula, Miroslav Táborský, Bolek Polívka, Zdeněk Svěrák a další.

Chicago

Nová DVD

Sex, vražda, lež a sláva. Svůdná muzikálová zpěvačka se dostane do vězení za vraždu svého tajného milence. Všude jinde by za zločin následoval trest. Ale v Chicagu 20. let minulého století se s pomocí šikovného právníka stává z Roxie Hart hvězda a miláček médií!

Chicago, Německo/ USA 2002, muzikál, 109 min., režie: Rob Marshall, hrají: Catherine Zeta-Jonesová, Renée Zellwegerová, Richard Gere, John C. Reilly a další.

Návrat do Cold Mountain

Nová DVD

Muži z Cold Mountain v Severní Karolíně se rozhodli připojit k vojsku Konfederace v právě začínající Občanské válce. Válka dolehla také na Adu, která se musí rozloučit s přítelem Innmanem. S prodlužujícími se boji zůstávají dopisy bez odpovědí. Válka je krutou zkouškou srdcí a krásných snů, ale síla lidského ducha ji nakonec dokáže úspěšně složit.

Návrat do Cold Mountain, USA 2003, válečné drama, 151 min. režie: Anthony Minghella, hrají: Jude Law, Nicole Kidmanová, Renée Zellwegerová, Philip Seymour Hoffman, Natalie Portmanová a další.

Pravidla moštárny

Nová DVD

Homer je sirotek, který celý život strávil za zdmi sirotčince, kde se stal žákem doktora Larche –  muže, který ho naučil nejen jak být skvělým lékařem i bez diplomu, ale i jak být dobrým člověkem, který ví, co je správné. Homer však pochopí, že život není jen v ordinaci, a tak se vydá na jablečnou farmu, kde prožívá i velkou lásku...

Pravidla moštárny, USA 1999, drama, 116 min., režie: Lasse Hallström, hrají: Tobey Maguire, Charlize Theronová, Michael Caine, Kathy Bakerová a další.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám