Hlavní obsah

Nová Růže bude hrát dál

Právo, (jaš)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 18. prosince měla v pražském klubu Roxy comebackový koncert skupina Nová Růže. Protože šlo o návrat po dvaadvaceti letech, byla kapela opatrná v dalších plánech.

Foto: Petr Hloušek

Skupina Nová Růže

Článek

Vystoupení ve vyprodaném klubu ale dopadlo výborně. Nová Růže se tedy rozhodla pokračovat. Plánuje na jaro další koncerty a vystoupí opět v Praze, v květnu v Retro Music Hall.

„Do comebackového koncertu šel každý člen kapely s nějakou představou. Někoho naplnila víc, jiného ještě víc a někdo si byl jistý. Já si byl jistý, že se to podaří a odezva bude taková, že si budeme moci naplánovat další koncerty,“ řekl v neděli Právu zpěvák a baskytarista Vilém Čok.

„Je ale potřeba si uvědomit, že žijeme v tržním hospodářství, od něhož se všechno odvíjí. Pokud bude zájem fanoušků přetrvávat, budeme hrát,“ dodal.

Repertoár kapely se zatím bude skládat z písniček z prvních dvou alb. Příprava nových v tuto chvíli není na pořadu dne.

„Kdyby se nám podařilo složit nové písně a vydat třetí desku, udělalo by nám to obrovskou radost. Vše záleží na dalším zájmu lidí,“ vysvětluje Čok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám