Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Kina obsadili animovaní tučňáci

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký animák Tučňáci z Madagaskaru nalákal poslední víkend v Česku 61 804 diváků, a zaujal tak první pozici v žebříčku návštěvnosti.

Foto: 20th Century Fox

Tučňáci z Madagaskaru

Článek

Americká rodinná animovaná komedie Tučňáci z Madagaskaru režisérské dvojice Eric Darnell - Simon J. Smith vypráví o čtyřech veselých ptáčcích, kteří jsou ve skutečnosti tajnými agenty. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela a Vojín podceňovaný nejmladší člen party.

Foto: HCE

Jennifer Lawrencová z Hunger Games

Hrdinka Hunger Games Katniss Everdeenová prožívá nejtěžší období svého života. Ačkoli z Her čtvrtstoletí jakžtakž vyvázla se zdravou kůží a máma se sestrou jsou v bezpečí, její starosti ještě neskončily. Capitol srovnal se zemí Dvanáctý obvod, zahynuly tisíce lidí, a Katniss pronásleduje pocit viny. Navíc Peeta Mellark, její partner z Her, zůstal v rukou nepřátel. Na čelo odboje se postavil Třináctý obvod, i když donedávna se o jeho existenci téměř nic nevědělo. Válka přináší oběti na obou stranách, rozdíly mezi dobrem a zlem se stále více stírají.

Třetí je americký sci-fi snímek Christophera Nolana Interstellar. V něm je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov.

vnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.4.Tučnáci z Madagaskaru61 804
2.1.Hunger Games: Síla vzdoru 125 269
3.2.Interstellar15 073
4.3.Pohádkář8 141
5.5.Železná srdce7 575
6.-Šéfové na zabití 25 073
7.-Ouija4937
8.37.Sex v Paříži3 236
9.10.Zmizelá2 350
10.7.Co jsme komu udělali?2 226

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám