Hlavní obsah

Lucie Bílá: Slavíka si zaslouží i můj tým a rodina

Právo, Jaroslav Špulák

Zpěvačka Lucie Bílá získala v sobotu večer sedmnáctého Českého slavíka. V rozhovoru pro Právo ocenila své blízké spolupracovníky, kteří jí dlouhodobě v hudební branži pomáhají.

Foto: Milan Malíček, Právo

Lucie Bílá triumfovala v kategorii zpěvaček posedmnácté.

Článek

Přemýšlíte při zisku ceny vždy o tom, za co jste ji od fanoušků obdržela?

Přemýšlím o tom pokaždé. V minulosti jsem si dokonce několikrát říkala, že by ji měl dostat někdo jiný, protože já ji už nepotřebuju, jelikož jich mám několik. Kromě toho je pro mě největším oceněním plný sál lidí při koncertech.

Byly ale i roky, které byly plné nádherné práce. Například ten loňský, kdy jsem koncertovala ve čtrnácti velkých sportovních halách, které byly vyprodané.

A ten letošní?

Ten byl také krásný. Vydala jsem dvě cédéčka, pokračovala jsem v halovém turné, připravovala nový muzikál The Addams Family, který je veselý a rozchechtaný, což je přesně to, co tato země v této době potřebuje. A teď absolvuji vánoční koncerty, kterých je pětadvacet, a všechny jsou vyprodané. Takže je to rovněž velice plodný rok.

Na pódiu jste hovořila o tom, že zisky vašich cen jsou také velkou zásluhou vašeho týmu...

Přesně tak to je. Představte si, že můj manažer Jirka Kouble to se mnou vydržel sedmnáct let, v dobrém i zlém. Vážím si také toho, že je se mnou Lukáš Fronk, který se mi stará o věci, na které vůbec nemám čas, což jsou záležitosti týkající se internetu a prezentace na Facebooku. Víte, tohle je můj sedmnáctý slavík, ale je za ním třicet let práce, a z toho asi polovina času s týmem, který je mi věrný a kterému moc děkuju. Toho Slavíka si letos zaslouží celý můj tým a celá má rodina.

Reklama

Související témata:

Související články

Slavíky opět sbírali Gott, Bílá a Kabát

V pražské Státní opeře v sobotu vyhlásili výsledky ankety Český slavík, která letos nepřinesla žádné překvapení. Jako první byla vyhlášena kategorie zpěvaček...

Výběr článků

Načítám