Hlavní obsah

Armin van Buuren v Ostravě nakonec vystoupí

Právo, hon

Vystoupení jedné z největších postav taneční hudby, holandského DJ Armina van Buurena se nakonec v Ostravě s největší pravděpodobností uskuteční. DJ sice v pondělí večer oznámil, že téměř vyprodanou show v ostravské ČEZ Aréně ruší, protože nedostal zaplaceno, o dva dny později ale je všechno jinak. Vystoupení se podle managementu umělce konat bude, ovšem nikoli ve slibované podobě Armin Only Intense, ale bude to tříhodinový dýdžejský set.

Foto: Profimedia.cz

DJ Armin van Buuren během vystoupení v Amsterdamu

Článek

„Tým Armin Only dostal dnes informaci, že pořádající agentura nehodlá finančně odškodnit majitele vstupenek za zrušenou akci a rozhodli se pro výjimečné řešení. Armin van Buuren zahraje tříhodinový set v ostravské ČEZ Aréně, a to i přesto že management Armin Only Intense nebude finančně odškodněn za vzniklé ztráty ze strany promotéra akce,“ napsal DJ ve středu večer na svých webových stránkách.

Žádné další vstupenky na akci už v prodeji nebudou a lidé, kteří mají doma lístek na Armin Only Intense, získávají na páteční Arminovo vystoupení automaticky vstup.

Podle informací Práva ale vůbec není jasné, kdo bude koncert zajišťovat jako promotér na české straně. Za organizací zrušené show stála slovenská agentura Celebration.sk. Ta už ale od pondělka k celé situaci mlčí a je velmi pravděpodobné, že se do celé věci vloží policie.

Fanoušci se prostřednictvím facebookových fór spojují, aby podali hromadné žaloby. Zatím není jasné, zda budou mít lidé nárok na vrácení vstupenek v případě, že se vystoupení v okleštěné podobě nebudou chtít zúčastnit.

Reklama

Související témata:

Související články

Armin van Buuren zrušil vystoupení v Ostravě

Show v podání holandského DJ a producenta Armina van Buurena, která se měla konat v pátek 31. října v ostravské ČEZ Aréně, byla zrušena. Umělec na svém...

Výběr článků

Načítám