Hlavní obsah

Calm Season pokřtí své nové album

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražští Calm Season vydávají po dvou letech nové album. Dostalo název Symboly a první singl Výhled měl premiéru před několika týdny. Nahrávka, na které se členové formace Adam Vopička a Terezie Kovalová přesunuli od angličtiny k rodnému jazyku, bude pokřtěna 28. října v pražském Paláci Akropolis.

Foto: Championship Music

Calm Season jsou Adam Vopička a Terezie Kovalová.

Článek

Album přijde pokřtít zpěvačka Lenka Dusilová, pozváni jsou i další hosté. „Chtěli jsme křest ozvláštnit a momentálně probíhají zkoušky v rozšířené sestavě. Na křtu bude hrát náš producent Lukáš Chromek na baskytaru a synťáky, můj životní kámoš Jakub Švejkar, na jehož chatě v Krhanicích jsme desku natočili, bude hrát na kytaru, a náš společný kamarád Iby Pop zase na cajon a perkuse,“ vysvětluje Vopička.

Na pražský křest naváže koncertní turné, při kterém Calm Season objedou během letošního podzimu a následujícího jara kluby v českých a moravských městech. Již 4. listopadu se například představí v Brně a o dva dny později v Českých Budějovicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám