Hlavní obsah

Skupina Pískomil se vrací bude hrát pro nemocné děti

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební skupina Pískomil se vrací se rozhodla potěšit děti na několika odděleních českých nemocnic. Již 29. října vyrazí totiž podruhé na turné nazvané Aku-punk-túra. V jeho rámci navštíví sedm pracovišť dětské hematologie a onkologie.

Foto: archív Championship Music

Skupina Pískomil se vrací umí na koncertech děti nadchnout.

Článek

V repertoáru skupiny se při vystoupeních objeví hlavně skladby z nového alba Buďte první, komu se to líbí!, které vyšlo letos v červnu. Během tří týdnů navštíví Prahu (29. 10.), Brno (3. 11.), Olomouc (4. 11.), Hradec Králové (5. 11.), České Budějovice (6. 11.), Plzeň (7. 11.) a Ostravu (10. 11.).

Koncertní turné, jehož název je odvozen od sousloví „akustická punková túra“, proběhne v rámci projektu Můj nový život podruhé. Autorkami projektu jsou MUDr. Lucie Cingrošová z Kliniky dětské hematologie a onkologie FN Motol a přední česká fotografka Kamila Berndorffová.

S projektem Můj nový život spolupracuje skupina Pískomil se vrací již od roku 2012, kdy uspořádala první koncert pro děti léčené na Klinice dětské hematologie a onkologie ve FN Motol.

Reklama

Výběr článků

Načítám