Hlavní obsah

Krotitelé duchů se vrátí, ale s ženským obsazením

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký režisér Paul Feig potvrdil, že oživí sérii komedií Krotitelé duchů. Tentokrát v ní ale budou krotitelky, prý do hlavních rolí obsadí ženy.

Foto: Profimedia.cz

Film Krotitelé duchů z roku 1984. Zleva Bill Murray, Dan Aykroyd a Harold Ramis.

Článek

Feig informaci o natáčení prozradil na Twitteru. Společně s ním pracuje na scénáři Katie Dippoldová a režisér slibuje samé „legrační ženské”. Neprozradil však žádná konkrétní jména.

Hvězda původních Krotitelů duchů Bill Murray už má jasno - obsadil by Melissu McCarthyovou, Kristen Wiigovou, Lindu Cardelliniovou a Emmu Stoneovou. Sám se pravděpodobně v pokračování objeví, ale o obsazení nerozhoduje.

O filmu Krotitelé duchů 3 se spekuluje už pár let. Letos se ledy pohnuly, ale v únoru zemřel herec a scenárista Harold Ramis, který hrál v prvním díle s Billem Murrayem a Danem Aykroydem. To si vyžádalo změny ve scénáři, i když Ramisova role byla malá.

Ramis zemřel ve věku 69 let na žilní trombózu. „Plně si zasloužil svůj pobyt na této planetě. Bůh mu žehnej,” vzkázal Bill Murray, který s dlouholetým parťákem Ramisem natočil také komedie Caddyshack, Nemotorové nebo Na hromnice o den více.

Reklama

Výběr článků

Načítám