Hlavní obsah

Popová hvězda Pharrell Williams ve středu vystoupí v Praze

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po Robbiem Williamsovi a Justinu Timberlakeovi vystoupí 17. září večer v Praze další světová popová hvězda. V O2 areně se představí Pharrell Williams.

Foto: ČTK

Pharrell Williams vystoupí v Praze poprvé.

Článek

Jako člen producentského dua The Neptunes vytvořil moderní zvuk pro spoustu r’n’b, hiphopových i popových nahrávek a napsal řadu hitů pro sebe i další zpěváky, například Britney Spears, Gwen Stefani nebo Madonnu.

Jednačtyřicetiletý umělec vydal zatím dvě sólová alba, In My Mind v roce 2006, Girl v roce letošním. Podepsal se také mimo jiné pod loňský comeback francouzské skupiny Daft Punk prostřednictvím alba Random Access Memories.

Williamsův aktuální megahit se jmenuje Happy. Je majitelem sedmi cen Grammy a celosvětově prodal přes 100 miliónů desek. Zabývá se též navrhováním soch, šperků a dalších doplňků pro luxusní zboží.

Do Prahy si přiveze dva předskokany. Tím prvním je zpěvák Cris Cab, který pravděpodobně celý večer otevře. Po něm by se měl divákům představit projekt Foxes.

Reklama

Výběr článků

Načítám