Hlavní obsah

Skončilo natáčení filmu Rychle a zběsile 7

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Producenti filmu Rychle a zběsile 7 oznámili, že natáčení bylo ukončeno. Učinili tak prostřednictvím Facebooku a Twitteru. Pozoruhodné je to proto, že realizaci snímku zkomplikovalo tragické úmrtí herce Paula Walkera v listopadu loňského roku.

Foto: ČTK

Vin Diesel a Paul Walker ve filmu Rychle a zběsile

Článek

Dokázali jsme to. Dnes jsme natočili poslední záběr Rychle a zběsile 7. Začínáme odpočítávat do 3. dubna,“ napsali na internet k fotografii herce Vina Diesela, který podle tvůrců od začátku scelil celý tým.

„Vin je naším vůdcem, který cítí ve svém nitru a srdci, co je pro film správné. Když jsme loni museli zastavit natáčení, Vin nás spojil. Poháněl nás kupředu, když jsme to nejvíce potřebovali. Dovedl nás až k tomuto dni,“ stojí v informaci.

Ve vzkazu tvůrci také poděkovali celému týmu, který se na natáčení podílel, i všem příznivcům, kteří jim dávali najevo svou podporu. „Bylo období, kdy jsme nevěděli jak, nebo jestli vůbec pokračovat. Naslouchali jsme vám a vy jste nás inspirovali nejen k tomu, abychom šli dál, ale i k tomu, abychom se snažili udělat nejlepší díl série Rychle a zběsile. Děkujeme, že jste tu byli s námi.“

Tragická smrt 

Film se začal potýkat s komplikacemi poté, kdy loni při autonehodě zemřel Paul Walker. Tvůrci stáli před rozhodnutím, jestli natáčení ukončit, anebo se pokusit ztrátu představitele jedné z hlavních rolí překonat. V dubnu letošního roku ale pokračovali dál s upraveným scénářem.

Walker před svou smrtí natočil asi polovinu svých scén. Zbývající realizovali jeho dvojník i jeho bratři Caleb a Cody. V postprodukci pak tvůrci využijí nejmodernější technologie, které faktickou neúčast Paula Walkera zakryjí, a také několik nepoužitých záběrů z předešlých filmů.

Premiéru bude film mít 3. dubna 2015, v České republice o šest dnů později. Kromě Walkera a Vina Diesela se ve snímku představí Michelle Rodriguezová, Dwayne Johnson, Jordana Brewsterová, Tyrese Gibson, Lucas Black, Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa či Kurt Russell. Režisérem je James Wan, scénář napsal Chris Morgan.

Reklama

Výběr článků

Načítám