Hlavní obsah

Harrison Ford se zranil při natáčení Hvězdných válek

Právo, Jaroslav Špulák

Harrison Ford, slavný hollywoodský herec, se zranil při natáčení nejnovější epizody Hvězdných válek. Ve čtvrtek byl kvůli tomu hospitalizován. Informovala o tom agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Harrison Ford v Hvězdných válkách z roku 1977

Článek

Jednasedmdesátiletého amerického herce převezli do nemocnice v Londýně poté, co si zranil kotník. Nestalo se to ale při žádném kaskadérském výstupu. Policie ve zprávě uvedla, že muže zranily „garážové dveře“. Forda však nejmenovala.

Podle AP ve skutečnosti herce zranily dveře kosmické lodi z filmu. Společnost Disney mezitím potvrdila, že Forda převezli do nemocnice, kde ho ošetřili v souvislosti se zraněním kotníku. Zároveň uvedla, že natáčení na okraji Londýna bude pokračovat podle plánu i během Fordova zotavování.

S natáčením nové části ságy Hvězdné války začal v metropoli Spojených arabských emirátů (SAE) Abú Dhabí štáb pod vedením režiséra J. J. Abramse v květnu. Pak se přesunul do anglické metropole. Snímek Star Wars Episode VII, ve kterém hrají hlavní role Ford, Carrie Fisherová, Mark Hamill či Domhnall Gleeson, bude první částí nové trilogie. Do kin by se měl dostat v průběhu příštího roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám