Hlavní obsah

Filmové premiéry: Zakázané uvolnění, Na hraně zítřka, Hvězdy nám nepřály a Loft

Právo, Věra Míšková

Režisér Jan Hřebejk se po několika dramatech vrací opět ke komediálnímu žánru ve filmu Zakázané uvolnění. Tom Cruise zachraňuje svět ve sci-fi thrilleru Na hraně zítřka. Podle románu Johna Greena natočil režisér Josh Boone „nejvtipnější smutnou romanci“ Hvězdy nám nepřály. Loft je holandský důmyslně vystavěný detektivní thriller.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 23. týden

Článek

Zakázané uvolnění

Zakázané uvolnění trailerVideo: Bontonfilm CZ

Podle divadelní hry Petra Kolečka (Okresní přebor) natočil Jan Hřebejk konverzační a situační komedii, která se odehrává během jednoho svatebního dne v zapadlé vesnické hospodě. O svatbě ale ani tolik není. Spíše o tom, že každá žena má své tajemství, a to že se občas odhalí v tu nejméně vhodnou chvíli...

Zakázané uvolnění, ČR 2014, komedie, 77 min, režie: Jan Hřebejk, hrají: Zuzana Stavná, Jana Stryková a Hana Vagnerová, Ondřej Sokol a další.

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka trailerVideo: Warner Bros. CZ

Svět je opět v ohrožení – tentokrát na něj útočí z vesmíru strašliví, neporazitelní mimikové. Tom Cruise hraje armádního tiskového mluvčího, který nebyl nikdy v žádné bitvě, ale teď je – za svou prostořekost před vysokým generálem – poslán hned do první linie. Jeho osud je záhy zpečetěn, umírá – ale pak se zase probouzí na začátku téhož dne. Časová smyčka je hlavní osou sci-fi thrilleru, v němž je Cruisovou partnerkou Emily Buntová.

Na hraně zítřka, USA 2014, sci-fi thriller, 114 min., režie: Doug Liman, hrají: Tom Cruise, Emily Bluntová, Brendan Gleeson, Bill Paxton a další.

Hvězdy nám nepřály

Hvězdy nám nepřály trailerVideo: CinemArt

Hazel je šestnáct a s mladíkem Gusem se seznámila a zamilovala se do něj během setkávání na sezeních podpůrné skupiny pro boj s rakovinou. Oba pak společně prožívají své obavy vyplývající z jejich zdravotních problémů a zároveň sdílí lásku ke knihám, včetně Hazelina oblíbeného románu Císařský neduh.

Hvězdy nám nepřály, USA 2014, romantické drama, 125 min., režie: Josh Boone, hrají: Shailene Woodleyová, Ansel Elgort, Willem Dafoe, Laura Dernová a další.

Loft

Loft trailerVideo: Film Europe

Pětice ženatých mužů si společně pronajme byt, aby si do něj každý z nich mohl za určitých dohodnutých podmínek vodit milenky. Vše dokonale funguje, dokud není v bytě jednoho dne nalezena zavražděná neznámá mladá žena. Pětice přátel se začne navzájem podezírat.

Loft, Holandsko 2010, thriller, 108 min., režie: Antoinette Beumerová, hrají: Katja Herbers, Kim van Kooten, Fedja van Huêt, Lies Visschedijk a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám