Hlavní obsah

Nová DVD: Muž taiči, Nemocnice Parkland, Hobit: Šmakova dračí poušť a Mafiánovi

Právo, Věra Míšková

Film plný soubojů Muž taiči natočil jako svůj režijní debut Keanu Reeves. Kolem vraždy J.F.Kennedyho se točí děj filmu Nemocnice Parkland. Před trilogií Pán prstenů se odehrává Hobit: Šmakova dračí poušť. Temná akční komedie Luca Bessona, to jsou Mafiánovi.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 15. týden

Článek

Muž taiči

Nová DVD

Režisér Keanu Reeves umístil příběh do kulis moderního Pekingu. Film, ve kterém vytvořil i jednu z hlavních rolí, vypráví o duchovní cestě mladého zápasníka, jehož jedinečné schopnosti ho zavádějí do prostředí velmi lukrativních nelegálních zápasů. V soubojích, které jsou stále ostřejší, půjde o holý život.

Muž taiči, USA/ Čína/ Hongkong 2013, akční, 101 min., režie: Keanu Reeves, hrají: Tiger Chen Hu, Keanu Reeves, Karen Mok, Iko Uwais, Simon Yam a další.

Nemocnice Parkland

Nová DVD

Po zavraždění prezidenta Kennedyho se hrstka obyčejných lidí se ocitla v nanejvýš neobyčejné situaci. Film prostřednictvím očitých svědků rekonstruuje události tohoto tragického dne.

Nemocnice Parkland, USA 2013, drama/ thriller, 93 min., režie: Peter Landesman, hrají: Zac Efron, Tom Welling, Paul Giamatti, Marcia Gay Harden, Billy Bob Thornton a další.

Hobit: Šmakova dračí poušť

Nová DVD

Hobit Bilbo Pytlík, čaroděj Gandalf a 13 trpaslíků vedených Thorinem Pavézou míří ke ztracené trpasličí říši Erebor. Cestou narazí na kožoměnce Medděda, obří mirkwoodské pavouky a vůdce lesních elfů Legolase a pak proklouznou do Jezerního města. Nakonec dorazí k Osamělé hoře, kde je čeká jejich největší nepřítel - drak Šmak.

Hobit: Šmakova dračí poušť, 2DVD, Nový Zéland/ USA 2013, fantasy, 155 min., režie: Peter Jackson, hrají: Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch, Luke Evans, Orlando Bloom, Evangeline Lilly, Richard Armitage a další.

Mafiánovi

Nová DVD

Mafiánský boss a jeho rodina jsou uklizeni do ospalého malého městečka ve Francii v rámci Programu na ochranu svědků. Mafie je jim totiž neustále v patách. I přes veškeré úsilí agenta Stansfielda udržet je v mezích slušného chování se rodina nemůže zbavit zlozvyku řešit všechny problémy zažitým stylem. Ten pravý chaos nastává v momentě, kdy se jim doslova na dostřel přiblíží jejich bývalí mafiánští kumpáni…

Mafiánovi, USA/ Francie 2013, kriminální thriller/ komedie, 107 min., režie: Luc Besson, hrají: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám