Hlavní obsah

Hrdinou Robbieho Williamse byl v mládí jeho otec

Právo, Šárka Hellerová

Hrdinou britského zpěváka Robbieho Williamse byl v mládí jeho otec Peter Williams. Čtyřicetiletá hvězda, která se narodila ve městě Stoke-on-Trent, to prozradila během rozhovoru v australské show Today.

Foto: Právo - Petr Hloušek

Robbie Williams se pohybuje mezi popem a swingem.

Článek

„Můj otec má neskutečné charisma a šarm a je velmi dobrý zpěvák. Neměl však takové štěstí, jaké jsem měl později já. Když jsem vyrůstal, byl mým hrdinou a inspirací pro to, co dnes dělám,“ prohlásil interpret, který v pořadu vyprávěl i o své dceři Theodore Rose.

„Když se na ni podívám, mám hned všechnu lásku na světě,“ řekl. Prozradil také, že život s manželkou Aydou Field, se kterou se oženil v roce 2010, je „jemný, jednoduchý a hezký“.

Robbie Williams se proslavil jako člen skupiny Take That. V roce 1995 ji ale opustil, aby se mohl věnovat sólové kariéře. Na ní si přes všechnu původní skepsi vede mimořádně úspěšně a dnes patří k nejslavnějším zpěvákům světa.

Dosud vydal deset sólových studiových alb a k jeho nejznámějším hitům patří Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, Radio či Supreme.

Po úspěšných letech, během nichž se ve své rodné zemi stal nejprodávanějším britským sólovým interpretem, se do Take That vrátil a spolu se starými známými Garym Barlowem, Howardem Donaldem, Jasonem Orangeyem a Markem Owenem nahráli v roce 2010 album Progress a vyrazili na úspěšné turné Progress Live.

Letos v dubnu odstartuje sérii koncertů ke své loňské swingové kolekci Swings Both Ways. 26. dubna se představí i v pražské O2 areně.

Reklama

Výběr článků

Načítám