Hlavní obsah

Chystá se film o Ostravakovi Ostravskem

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Film na motivy příběhů nejznámějšího českého bloggera, který vystupuje pod pseudonymem Ostravak Ostravski, připravuje filmová společnost Three Brothers. Představitel hlavní role bude vybrán v konkursu a mohl by jím být některý z herců ostravských divadel.

Článek

O přípravách nové filmové komedie informoval Lukáš Krečmer, šéfredaktor ostravského nakladatelství Repronis, které vydává Ostravakovy knihy. „O podrobnostech celého projektu budeme spolu se zástupci filmové společnosti informovat na tiskové konferenci, která se uskuteční v Ostravě 9. ledna,“ řekl.

„Bude to opravdu zajímavý projekt. Trošku jsme o tom měli pochybnosti, ale filmaři nás přesvědčili, že zpracování bude opravdu kvalitní. Nebude to rozhodně komedie ve stylu Zdeňka Trošky,“ řekl Krečmer.

Identita známého ostravského bloggera je stále neznámá. Na pozvánce na tiskovou konferenci se sice hovoří o tom, že „možná přijde i Ostravak Ostravski“. Na otázku, zda anonymní autor skutečně dorazí, Krečmer neodpověděl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám