Hlavní obsah

Zpěvačka naznačila, že ABBA se může vrátit

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdejší královna diskoték ABBA se podle serveru NME může vrátit na pódia příští rok. Zpěvačka Agnetha Faltskogová to nepřímo naznačila v rozhovoru pro německé noviny Welt am Sonntag.

Článek

Agnetha byla v minulosti největší odpůrkyní comebacku slavné popové skupiny, ale teď to vypadá, že po více než třiceti letech by se mohli dát dohromady. Skupina, kterou tvořili Agnetha, Anni-Frid Lyngstadová, Björn Ulvaeus a Benny Andersson zvažuje na rok 2014 nějaké překvapení ke 40. výročí prvního hitu Waterloo. Agnetha však neřekla přímo, že to bude koncert.

„Samozřejmě o tom přemýšlíme, vypadá to, že jsou jisté plány udělat něco k výročí. Teď ale nemohu říct, co z toho bude,“ uvedla.

V zahraničním tisku se psalo o tom, že ABBA odmítla v roce 2000 miliardu dolarů za comeback. Zpěvák a skladatel Björn Ulvaeus tehdy řekl, že peníze nehrají v otázce případného návratu žádnou roli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám