Hlavní obsah

Nová DVD: Návrat na zapomenutý ostrov, Transformers Prime, Světová válka Z a Osamělý jezdec

Právo, Věra Míšková

Film Návrat na zapomenutý ostrov je pokračováním úspěšného filmu Zapomenutý ostrov. Transformers Prime pokračují dál i po údajné Megatronově smrti. Akční film o vyšetřovateli, v podání Brada Pitta, který má zachránit lidstvo, se jmenuje Světová válka Z. A Johnny Depp hraje indiánského bojovníka ve filmu Osamělý jezdec.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 44. týden

Článek

Návrat na zapomenutý ostrov

Nová DVD

Čtrnáctiletá Nim (touží víc než kdo jiný chránit svůj milovaný ostrov i zvířata, která ho obývají.  Když jejich domov začnou ohrožovat bezcitní stavitelé hotelů a chamtiví pytláci, Nim pochopí, že k záchraně bude muset spojit síly s Edmundem, uprchlíkem z pevniny.

Návrat na zapomenutý ostrov, USA 2013, rodinný, 87 min., režie: Brendan Maher, hrají: Matthew Lillard, Bindi Irwin, John Waters a další.

Transformers Prime

Nová DVD

Starscream sám sebe jmenoval novým vůdcem Decepticonů, zatímco Autoboti na výpravě do Arktidy objevili tajemný ztroskotaný vesmírný modul. Optimus Prime a jeho tým svádí souboje s odvěkými rivaly a jejich podlým vůdcem v epizodách Učitelé a studenti, Scrapleti, Podfuk, Konvoj a Deus Ex Machina.

Transformers Prime, USA 2010, animovaný, 106 min., postavy mluví: Steve Blum, Peter Cullen, Frank Welker, Dwayne Johnson a další.

Světová válka Z

Nová DVD

Gerry Lane je expert na řešení nejrůznějších krizových situací. Kdykoliv se někde na světě mimořádně vyhrotí místní poměry, Gerry přijede a většinou dokáže identifikovat zdroj krize a nalézt řešení na uklidnění situace. Teď  se právě snaží zachránit svou rodinu a zbytek světa před virovou pandémií, která svrhává vlády a hrozí kompletním zničením celého lidstva. Situace je o to horší, že se virus projevuje nebývalou agresivitou nakažených, kteří záměrně napadají ty, jimž se nemoc zatím vyhýbá.

Světová válka Z, USA/Malta 2013, akční sci-fi, 111 min., režie: Marc Foster, hrají: Brad Pitt, Mireille Enosová, Daniella Kerteszová, James Badge Dale, Ludi Boeken a další.

Osamělý jezdec

Nová DVD

Indiánský bojovník Tonto se dělí o dosud nevyřčené příběhy, které způsobily proměnu Johna Reida, muže zákona, v legendu spravedlnosti – společně s diváky se vydává na divokou jízdu plnou překvapení a humorných neshod, které musejí oba rozpačití hrdinové překonat, aby dokázali společně bok po boku bojovat s lidskou chamtivostí a korupcí.

Osamělý jezdec, USA 2013, western/komedie, 143 min., režie: Gore Verbinski, hrají: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson, Ruth Wilkinsonová, Helena Bonham Carterová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám